Elindult a regisztráció

Már elérhető honlapunkon a az OTDK regisztrációs felülete. Minden résztvevőt arra kérünk, hogy legkésőbb 2019. március 22-ig töltse ki a regisztrációs űrlapot, ugyanis csak ez alapján tudjuk biztosítani a részvétel lehetőséget.
Szervezőként a verseny gördülékeny lebonyolítása érdekében nagy szükségünk van az igények pontos megismerésére, ezért tisztelettel kérjük, hogy alaposan gondolják át, hogy milyen programokon kívánnak részt venni.
Mindenkit arra kérünk, hogy a szerepének megfelelő lehetőséget válassza. Ezzel kapcsolatban javasoljuk, hogy az oktató kollégák a “kísérő oktató” szerepet jelöljék meg, amennyiben valamelyik egyetem oktatójaként kívánnak részt venni a rendezvényen (függetlenül attól, hogy ténylegesen a versenyzők kíséretében érkeznek-e). Így például a témavezetők és a TDK felelősök is kísérő oktatónak számítanak.
A szakma érdeklődő tagjait is bátorítjuk, hogy “érdeklődő” minőségben vegyenek részt az ülésen. Családtagoknak, barátoknak is ezt a kategóriát vagy az “egyéb” kategóriát javasoljuk, ahogy utóbbit jelölhetik meg azok is, akik valami miatt egyik körbe sem illenek.